БЛОГ

Управителят на Classic Cars Club, Радослав Влахов, бе сред инициаторите на национална среща на ретро клубовете в страната

Управителния Съвет на Софийски Авто Ретро Клуб- САРК, сред които членове е г-н Радослав Влахов- мениджър на Classic Cars Club, са основни инициатори на проведената национална среща, в която взеха участие над 30 председатели и представители на регионални и маркови клубове , както и изявени авто колекционери от страната.

(20+) Сoфийски авто ретро клуб | Sofia | Facebook

На събитието бяха представени ясни цели и възможни решения за постигането им с общите усилия на всички заинтересовани по темите свързани с исторически  и класически автомобили.

проф. Харалд Лешке посети шоурума на Classic Cars Club

Професор Лешке е роден в Кьолн, Германия през 1947г. Завършва индустриален дизайн в Есен и работи над 30г. автомобилната индустрия като дизайнер на Мерцедес рамо до рамо с легендата Бруно Сако, заедно основатели и ръководители на дивизията по проектиране и дизайн на концерна. Проф. Лешке лично е ръководил разработката на дизайна на повечето модели на марката, които днес се движат по улиците на България, Европа и света. Разработвал проекти от семейни коли до суперавтомобили и концептуални модели. Преподавател в Германия, Унгария, Китай и България. Почетен професор на университета в Пекин, консултант за Brabus, автор за Top Gear, член на VDID –Verband der Deutschen Industrie-Designer, AHK – Indurstrie und Handelskammer Sofia, e-mobility Association, Bulgaria,  ACB Automotive Cluster Bulgaria.

  • 1
  • 2
scroll up